Skip to content

Vind jouw verzekeringsspecialist!

Vind jouw verzekerings-specialist!

Zijn al je verzekeringen wel in orde zowel privé als in je vennootschap? Hoe begin je eraan om dat in kaart te brengen? Waar vind ik hiervan een onafhankelijk overzicht in mijn vakdomein? En hoeveel kost dat? Geen nood. Het Medicusspecialistteam staat voor je klaar en ontzorgt jou op alle vlakken. 

Specialisten
Medicusspecialist - Philip
Kortrijk
Philip
Founders / bestuurders Medicusspecialist
Medicusspecialist - Anja
Kortrijk/Gent
Anja
Founders / bestuurders Medicusspecialist
Medicusspecialist - Serge
Aarschot
Serge
Founders / bestuurders Medicusspecialist
Medicusspecialist - Jody
Neerpelt
Jody
Verzekeringsmakelaar
Medicusspecialist - Maxim
Izegem
Maxim
Boekhouder
Medicusspecialist - Yannick
Oudenaerde
Yannick
Boekhouder
Meer laden

Heb jij als makelaar of accountant ook een hart voor de medische beroepen?
Contacteer ons gerust! Wie weet is er een match én heb je de kennis om tot ons team toe te treden.

Waaraan moet een verzekerings-specialist voldoen?

De Medicusspecialist checklist

Specialisten aan het woord

Swipe

Philip & Anja
Verzekeringsmakelaar & medeoprichters
5/5
Mede-oprichters van Medicusspecialist. Hun gedrevenheid en punktualiteit zorgen ervoor dat de medicus in alle facetten wordt geholpen zonder iets te vergeten. Het ‘ leren sparen’ is een top item dat Anja en Philip in de vingers hebben en dat doen ze zowel privé als via de vennootschap. Fiscale en financiële optimalisatie zijn één van hun stokpaardjes. Dankzij hun 15-koppig team slagen ze erin te doen wat ze beloven. Onafhankelijk advies in een duidelijke structuur met een vaste opvolging. Anja en Philip zorgen voor een vast aanspreekpunt in West Vlaanderen.
Serge
Verzekeringsmakelaar & mede-oprichter
5/5
Serge is één van de mede-oprichters van het Medicusspecialistteam! Hij blinkt uit op het vlak van fiscaliteit op maat van de startende ASO/HAIO. Als fiscalist kent deze materie natuurlijk voor hem geen geheimen. Verder werkt hij voor de opstartende of bestaande zelfstandige medici (al dan niet met een vennootschap) nauw samen met accountants gespecialiseerd in medische beroepen. Dat zorgt voor een duidelijke en goede communicatie tussen alle belanghebbende partijen. De meer dan 20 jaar ervaring is een enorme troef om de medici gedurende hun carrière verder te helpen en te ontzorgen op alle domeinen. Het is als het ware zijn DNA geworden om de bijhorende specifieke materie verstaanbaar te maken op maat van de medicus. Door een jaarlijkse opvolging kan hij proactief meedenken over welke behoefte de medicus ingevuld wil zien. Uiteraard doet Serge dit niet alleen. Hij wordt binnen zijn kantoor ondersteund door een topteam met elkeen zijn specialisatie!
Sven
Verzekeringsmakelaar
5/5
Sinds 3 jaar maakt Sven deel uit van het Medicusspecialistteam! Samen met 8 teamleden, heeft hij al meer dan 10 jaar een kantoor in Eeklo. Sven bezit een degelijke kennis van alle facetten die een medicus nodig heeft; denk aan: beleggingen – verzekeringen – (fiscaal) sparen – RIZIV spaarplan maar ook over belastingen en beroepskosten kun je hem alles vragen. Opvolging en alles begrijpbaar maken zijn daar een vast onderdeel van! Sven is uw vast aanspreekpunt voor de regio Meetjesland
Herman
Verzekeringsmakelaar
5/5
Herman, ondertussen al een Medicusspecialist sinds jaar en dag, bezit een grote kennis en ervaring. Doordat hij zich al zoveel jaren focust op medische beroepen, kennen deze nog nauwelijks geheimen voor hem. Samen met zijn team heeft hij een kantoor in Diepenbeek uitgebouwd . Zowel de startende medici als de gevestigde medici zal hij met veel geduld en professionaliteit verder helpen
Kristof
Verzekeringsmakelaar
5/5
Kristof is ondertussen al een Medicusspecialist sinds een tiental jaar. Korter bij de bron kan je niet zitten, Jan Van Esbroeck, de vader van Kristof deed het hem jarenlang voor hoe je een medicus ondersteunt. De sleutel tot het succes is zijn perfectionisme en geduld. Kristof adviseert uitsluitend de medici, zowel startende als bestaande en iets wat je elke dag doet, doe je meestal ook heel goed. Rekening houdend met de ongewone werkuren in de sector en de nood aan bereikbaarheid, heeft Kristof ook geen nine to five werkuren. Top toch?
Alexander
Verzekeringsmakelaar
5/5
Alexander draait ondertussen ook al enkele jaren mee als Medicusspecialist. De leergierigheid van Alexander typeert hem en daardoor zoekt hij steeds naar de beste oplossingen voor zijn medische klanten zodat deze op alle domeinen van een topadvies kunnen genieten. Polissen op maat zijn vaak wenselijk in deze sector. Samen met zijn team heeft hij een kantoor in hartje Antwerpen uitgebouwd , steeds welkom!
Christel
Verzekeringsmakelaar
5/5
Sinds 2011 maakt Assuconsulting BV onder leiding van Christel Van Ostaeyen deel uit van het Medicusspecialistteam! Samen met 3 andere dames vormen zij een complementair team en hebben zij een prachtig kantoor uitgebouwd dat al ruim 30 jaar bestaat. Een goede strategie voor onze medici is van cruciaal belang. Ze onderscheiden zich door hun persoonlijke betrokkenheid, hun correcte jaarlijkse opvolging, hun nauwgezette opvolging van schadedossiers en hun jarenlange ervaring. Er ontgaat de dames niets. Christel is enorm gedreven en maakt er een punt van dat alles duidelijk is. moet zijn voor er een zaak in orde gebracht wordt voor de medici. Er gaat aan haar wakend oog niets verloren, dus vergeten zaken door de drukte van de medicus dat al wel eens gebeurd zal niet kunnen gebeuren door de nauwgezette opvolging van Christel.

Jij wil Medicusspecialist toch ook aanbevelen?

Daar kunnen wij alleen maar heel blij van worden. Dit is voor ons heel waardevol en daarom we belonen je hiervoor heel graag.

Aanbeveling

Laat hieronder jouw aanbeveling achter. En wordt deze aanbeveling écht Medicusspecialist klant? Dan staat er een leuk presentje voor jou klaar!